Cum comand online

Alegeti Produsele

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse. Atunci cand gasiti ceva care va intereseaza, alegeti marimea si/sau culoarea si apasati butonul "Adauga in cos".

Cosul de cumparaturi

Dupa ce ati adaugat produsele in cos, puteti verifica continutul cosului glisand cu mouse-ul deasupra pictogramei, in dreapta sus. Cosul de cumparaturi se va deschide, astfel aveti posibilitatea sa vedeti produsele din el, cat este totalul, si optiunea de a sterge produsele comandate.

Dand click pe COSUL MEU sau pe butonul "Plateste", veti fi directionat automat in pagina cosului de cumparaturi unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. 

1. Cont

Sub pagina Sumar Cos Cumparaturi apare sectiunea cont. Daca aveti cont facut pe site, apasati pe linkul " >>Apasa aici " sub Deja Inregistrat. Introduceti email-ul si parola si vi se vor incarca toate datele pe care le-ati folosit la ultima comanda.

Daca nu aveti cont puteti alege una din cele 2 optiuni: "Plasare comanda fara cont" , sau "Creeaza un Cont". Completati detaliile cerute si continuati la pasul 2.

2. Metode de livrare

Alegeti una din metodele de livrare. Momentan singura optiune este Urgent Curier. Taxa medie pentru expedierea unui colet este de 24,8 lei; acest pret poata sa difere in functie de adresa livrarii (in plus sau in minus) .

Daca doriti sa adaugati si alte informatii referitoare la comanda, puteti sa le scrieti in casuta "Lasa un mesaj".

3. Metode de plata

Dupa ce ati completat toti pasii de mai sus, puteti sa continuati si sa va alegeti metoda de plata dand click pe poza/textul aferent metodei, dupa care veti fi redirectionat catre pagina Totalul Comenzii. Daca nu ati completat pasii 1 si 2, in dreptul metodei de plata va aparea un mesaj de tipul " Trebuie sa va autentificati pentru a vedea metodele de plata".

Totalul Comenzii

Pentru trimiterea comenzii apasati butonul "Confirm comanda". 

In caz ca doriti sa schimbati ceva la pasii anteriori apasati butonul "Alte metode de plata".